VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Junioren uit Austin Texas op trainingskamp bij Tromp

Geplaatst op 27-06-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Natalie Temming

Afgelopen week hebben vier junioren van Texas Rowing Center in Austin op Tromp hun voorbereidingen voor de Royal Henley Regatta gedaan. Susan Temming heeft hen dit seizoen in Austin gecoacht en ze hebben op de US juniorenkampioenschappen brons gehaald in de dubbelvier. Dat resultaat gaf een automatische kwalificatie voor de Henley Regatta. Omdat Susan vanwege andere coachverplichtingen in Austin moest blijven, heeft Natalie Temming haar taken waargenomen. Op donderdagmiddag jl. roeiden ze samen met onze junioren op en troffen elkaar nog even op het vlot.

img-9160

De jongens waren erg onder de indruk van het mooie roeiwater, het enthousiasme van de collega-junioren en het welkome gevoel dat leden gaven als ze op het vlot aankwamen. Namens hen bedankt hiervoor!

Je zou bijna denken dat onze vereniging een band met de hoofdstad van Texas krijgt. Susan studeerde en roeide 4,5 jaar bij de universiteit van Austin en onze Ilva Boone vertrekt aanstaande augustus als nieuwe 'teammate' van Texas Rowing. Hook 'em horns 🤘

 


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Tromp-bibliotheek

 TROMP-BIBLIOTHEEK alleen voor leden

Stukken voor de ALV, protocollen en reglementen, soos abc, veiligheidsplan en nog veel meer.